Servicii si produse

Bavaria Mobility aims to create packages of top and flexible services and products, which can be adapted according to the needs of each client. Thus, through Bavaria Mobility you choose not only top products and services, but also choose fast and secure services, which will satisfy your demands and needs completely.

Inchiriere pe termen scurt

Acum ai posibilitatea sa inchiriezi un autoturism BMW de ultima generatie la preturi competitive.

Inchiriere pe termen scurt

Now you have the opportunity to rent a latest generation BMW car at competitive prices and advantageous conditions. The minimum rental period is one day / 24 hours, and our cars are impeccable and adapted to the latest requirements in the field of comfort and mobility. You can choose from a wide range of accessories, depending on your preferences or needs!

Executive Mobility

Acest serviciu presupune inchirierea masinilor noastre pe perioade de timp mai lungi de 30 de zile.

Executive Mobility

Acest serviciu presupune inchirierea de automobile pe perioade de timp mai lungi de 30 de zile. Daca nu vrei sa achizitionezi un autoturism premium, poti inchiria un BMW de ultima generatie din propriul nostru parc. Mai mult, cu Executive Mobility ai ocazia ca in perioada contractuala sa iti schimbi autoturismul adaptandu-l in functie de sezon (ex: vara – limuzina/ iarna – SUV) sau de preferinte.

Managementul flotei

Facand parte din grupul Automobile Bavaria, avem posibilitatea sa iti asiguram întretinerea flotei tale BMW.

Managementul flotei

Facand parte din grupul Automobile Bavaria, avem posibilitatea sa iti asiguram intretinerea flotei la standardele recomandate de producator. Iti punem la dispozitie consultanta in achizitia masinilor, dar si solutii legate de mentenanta, asigurari, managementul anvelopelor, masina la schimb sau plata taxelor. Vei primi o singura factura lunar ce va insuma costurile tuturor serviciilor solicitate.

Masini rulate de vanzare

Esti in cautarea unui autoturism BMW rulat, aproape nou, cu istoric verificabil, revizii complete si pret atractiv?

Masini rulate de vanzare

Esti in cautarea unui autoturism BMW rulat, cu istoric verificabil, revizii complete, garantie si pret atractiv? Daca da, iti punem la dispozitie automobile pe care le inlocuim frecvent, dat fiind faptul ca ne propunem sa inchiriem masini noi sau aproape noi cu maxim 60.000 kilometri.

 Vezi modele disponibile

Alte servicii

In functie de nevoile fiecarui client, va punem la dispozitie o gama diversificata de servicii.

Bavaria Mobility ofera servicii de colectare, de la orice adresa. Tariful aferent acestui serviciu este de 25 euro (TVA inclus).

Va punem la dispozitie scaune pentru copii, originale BMW, pentru o siguranta sporita. Scaunele sunt omologate si se pot inchiria optional. Taxa pentru acest serviciu este de 20 de euro/ inchiriere (TVA inclus).

Exista posibilitatea ca, pe perioada inchiriata, masina sa poata fi condusa de mai multi soferi la pretul de 22 euro/ sofer aditional (TVA inclus). Fiecare sofer aditional va indeplini aceleasi conditii ca si soferul principal.

Pentru un maxim de comfort si siguranta, toate autoturismele noastre au incluse, in echiparea standard, anvelope de sezon din clasa premium.

Pentru comfortul si siguranta dumneavoastra, puteti opta pentru serviciul Sofer personal, beneficiind astfel de experienta unei persoane dedicate, familiarizata cu automobilele BMW si orice conditii de trafic. Pretul acestui serviciu este evaluat in functie de cerinte.

De ce sa alegi Bavaria Mobility?

  • Bavaria Mobility e unica firma ce ofera solutii de mobilitate, 100% dedicata unui brand premium BMW.

  • La noi veti gasi intotdeauna ultimele modele BMW perfect adaptate cerintelor dumneavoastra.

  • Membrii Bavaria Mobility Club beneficiaza de oferte de inchiriere preferentiale.

  • Clientii programului Executive Mobility pot opta pentru inlocuirea masinii la fiecare 6 luni.

  • Parte a Grupului Automobile Bavaria, oferim solutii de mobilitate premium de peste 15 ani.

Ce spun clientii?

Va multumim mult pentru ca ne-ati oferit servicii de cea mai inalta calitate. Intreaga echipa este foarte multumita pentru ca ati administrat totul foarte bine si ne-ati sfatuit in legatura cu adresele la care trebuia sa ajungem in asa fel încat am reusit sa parcurgem tot itinerariul. Cu totii apreciem foarte mult atitudinea dumneavastra profesionista si suntem siguri ca vom mai apela in viitor la astfel de colaborari!

Vlad P.

Tocmai am predat masina la sediul din Timisoara unor oameni amabili si volubili, cu care voi dori sa colaborez si pe viitor. Sunt extrem de multumita! Va voi recomanda si prietenilor mei! 

Mariana T.